Majasaari on luonnonpuustoinen puolen hehtaarin kokoinen oma saari Karkkilassa Etelä-Suomessa. Saaressa ei ole muita mökkejä. Mantereelta on saareen matkaa 140 metriä. Yhteysaluksena toimii helppokäyttöinen ja vakaa sähköperämoottorilla varustettu ponttonilautta.

Saaren 77 m2 kokoinen päärakennus on valmistunut syksyllä 2013. Mökki on mitoitettu enintään 6 hengelle. Tilava kuisti reunustaa mökkiä kolmelta sivustalta. Mökissä on tilava tupa keittiöineen ja ruokailuryhmineen. Keittiön varusteisiin kuuluvat erillisellä pakastelokerolla (49 l) varustettu tilava (179 l) jääkaappi, sähköhella ja uuni, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, täydellinen astiasto 6 hengelle sekä ruuan valmistukseen tarvittavat kattilat, pannut yms.

Erillisessä makuuhuoneessa on parivuode ja tupaan johtavan oven lisäksi oma erillinen sisäänkäynti kuistilta. Parvella on tilavat nukkumapaikat kahdelle. Järven puoleista seinää hallitsevat huoneiden korkuiset ikkunat, joista on upea näköala rantaan ja järvelle. Tuvasta aukeavassa erkkerissä on seurusteluryhmä ja 40 tuuman digi-tv, johon on mahdollisuus liittää tietokone tai pelikonsoli.

Päärakennuksen vieressä on "vierasmökki", jossa on kahdella vuoteella varustettu makuuhuone. Makuuhuoneessa on myös jääkaappi ja 24 tuuman digi-tv. Rakennuksen toisessa päädyssä on puuvaja sekä ulkohuussi. Pihalla on penkkien ympäröimä ulkogrilli, jonka äärellä on mukava istuskella myöhemminkin illalla. Myös pallogrilli (halk.57 cm) kuuluu varusteisiin. Asiakas tuo mukanaan hiilet tai briketit. Pallogrillillä grillatessa suositellaan käytettävän alumiinisia grillausalustoja, joita löytyy mökiltä.

Erillinen, perinteinen rantasauna on rakennettu aivan vesirajaan. Laiturin päässä veden syvyys n. 1,5 metriä ja tästä eteenpäin vesi syvenee nopeasti. Laiturille paistaa aurinko keskipäivästä lähtien ja päivän viimeisetkin auringonsäteet osuvat laiturille ja saunan kuistille.

Polttopuut sekä vapaassa käytössä oleva soutuvene sisältyvät hintaan. Siivouksesta vierailun aikana ja päätteeksi huolehtii asiakas mökiltä löytyviä kirjallisia ohjeita noudattaen.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja mökillämme.