Hirsimökki on hirsirakenteinen, vuonna 2017 täysin remontoitu kaksikerroksinen 100m2 kokoinen enintään 6 hengelle mitoitettu mökki. Mökki on hyvin varusteltu. Keittiöstä löytyvät pakastinlokerolla varustettu jääkaappi, sähköhella ja uuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, radio, mikro, runsas valikoima ruuanlaittovälineitä ja -astioita ja ruokailuvälineet n. kymmenelle hengelle. Sisä- wc:n lisäksi käytössä on ulkohuussi. Yläkerran avoimissa nukkumatiloissa on yksi parisänky, kaksi yhden hengen sänkyä ja vuodesohva.

Sauna sijaitsee mökin päädyssä. Kiuas on puulämmitteinen ja pesuhuoneen suihkun 200 litran lämminvesivaraajasta riittää lämmintä vettä useammankin saunojan tarpeisiin. Pesuhuoneessa sekä pukuhuoneessa on lattialämmitys. Saunasta johtaa rappuset puhdasvetiseen järveen, matkaa saunalta rantaan on n. 50 metriä. Rannassa on laituri, istuskelupenkit ja uimarappuset, laiturin vieressä on matalaa hiekkarantaa lasten käyttöön. Lisäksi käytössä on kesäaikana vesitrampoliini. Aamuaurinko nousee laiturin suuntaan ja paistaa laiturille koko keskipäivän n.klo 14 asti. Sen jälkeen auringosta voi nauttia pihan puolella aina auringon laskuun asti. Soutuvene on mökkiasukkaiden vapaassa käytössä. Sauna- ja takkapuut löytyvät valmiina pilkottuina puuhäkeistä pihan reunalta.

Vähävesi on rauhallista erämaa-aluetta Etelä-Suomessa, jossa on hyvät maastot ulkoilemiseen, marjastukseen ja sienestämiseen. Lähin mökkinaapuri on 300 metrin päässä, mutta ei näköetäisyydellä. Pihalla on pihakeinu ja penkkien ympäröimä ulkogrilli, jonka äärellä on mukava istuskella myöhemminkin illalla. Myös pallogrilli kuuluu varusteisiin. Asiakas tuo mukanaan hiilet.

Siivouksesta vierailun aikana ja päätteeksi huolehtii asiakas mökiltä löytyviä kirjallisia ohjeita noudattaen. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja mökillämme.